HL-L5100DN(T)

Het wijzigen van apparaatinstellingen beperken voor gebruikers.

Met Instelblokkering kunt u voorkomen dat de gebruikers zelf de instellingen van het apparaat aanpassen. Wanneer Instelblokkering is ingeschakeld (Aan), kan alleen de beheerder de instellingen wijzigen. De voordelen hiervan staan hieronder vermeld.
Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

U voorkomt dat er problemen optreden als gevolg van onbedoelde aanpassingen in de instellingen.

Instelblokkering instellen

U kunt Instelblokkering instellen met Beheer via een webbrowser of het aanraakscherm van het apparaat zelf. (De schermen en instellingen kunnen per Brother-apparaat verschillen.)

> Instellen met Beheer via een webbrowser

> Instellen via het aanraakscherm van het apparaat

Instellen met Beheer via een webbrowser
  1. Open Beheer via een webbrowser.
    > Klik hier om weer te geven hoe u Beheer via een webbrowser opent.

2. Als u eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, ga dan naar STAP3.
    Als u nog niet eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, wijzig dan het standaard inlogwachtwoord.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het wachtwoord kunt wijzigen.
  3. Klik op het tabblad Beheerder en kies Instelblokkering in de navigatiebalk aan de linkerkant.
    Kies Aan in het gedeelte Instelblokkering. Voer het wachtwoord van vier cijfers in en klik op Indienen.
    setting lock

Instellen via het aanraakscherm van het apparaat

Het beheerderswachtwoord registreren

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om  Instelblokkering weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Toets een nummer van vier cijfers in voor het wachtwoord.
    Om elk cijfer in te voeren drukt u op de pijl omhoog of omlaag om een cijfer te kiezen, en drukt u vervolgens op OK.
  4. Wanneer op het LCD-scherm Verifiëren wordt weergegeven, voert u het nieuwe wachtwoord opnieuw in.
  5. Druk op OK.

Instelblokkering inschakelen

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven, en druk op OK.Press the Up or Down arrow key to display General Setup, and press OK.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Instelblokkering weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op OK wanneer op het LCD-scherm Aan wordt weergegeven.
  4. Voer het geregistreerde wachtwoord van vier cijfers in. Om elk cijfer in te voeren drukt u op de pijl omhoog of omlaag een cijfer te kiezen, en drukt u vervolgens op OK.

Volg de onderstaande stappen als u Instelblokkering wilt uitschakelen.

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om  Instelblokkering weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Voer het geregistreerde wachtwoord van vier cijfers in. Om elk cijfer in te voeren drukt u op pijl omhoog of omlaag om een cijfer te kiezen, en drukt u vervolgens op OK.
  4. Druk op OK wanneer op het LCD-scherm Uit wordt weergegeven.

Verwante modellen

HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN