HL-L5100DN(T)

Optionele onderste lade installeren

Volg de onderstaande stappen om de optionele onderste lade te installeren.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

Zorg dat uw vingers niet beklemd raken wanneer u het apparaat weer neerzet. Draag het apparaat NIET samen met de onderste lade. U kunt gewond raken of het apparaat beschadigen omdat de onderste lade nog niet goed bevestigd is aan het apparaat.

1. Haal alle kabels uit het apparaat.
    Remove all the cables from the machine
  2. Til de printer met beide handen voorzichtig op en plaats het apparaat op de onderlade. De pennen van de onderlade moeten in de daarvoor bestemde openingen onder in de printer vallen zoals afgebeeld.
    Place the machine onto the lower tray unit
  3. Steek alle kabels weer terug in het apparaat en schakel het apparaat aan met de aan/uit schakelaar.
    Plug all the cables back into the machine then turn on
  4. Stel het papierformaat, papiertype en de lade instelling voor de onderste lade in met behulp van het bedieningspaneel van uw apparaat.

5. Laat uw apparaat de optionele onderste lade detecteren door de stappen te volgen die van toepassing zijn op uw besturingssysteem. (Windows)
    Configureer de printerdriver voor gebruik van de optionele onderlade.
    1. Open de printereigenschappen. (Klik hier om weer te geven hoe u de printereigenschappen opent.)
    2. Klik op de tab Apparaatinstellingen, klik vervolgens op Auto. Waarnemen. Klik na detectie van de onderladen en het papierformaat op Toepassen.
      (In sommige gevallen is de functie voor auto. waarnemen niet beschikbaar. In dit geval kunt u de onderlade handmatig toevoegen. Selecteer bij Beschikbare opties de optie Lade 2 en klik vervolgens op Toevoegen gevolgd door Toepassen.)
      Configure the printer driver to work with the lower tray
    (Macintosh)
    De printerdriver is al geconfigureerd voor gebruik met de onderladen. U hoeft verder niets te doen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T)