HL-L3230CDW

Verzenden van e-mailberichten configureren via Beheer via een webbrowser

We bevelen aan om Beheer via een webbrowser te gebruiken voor de configuratie van veilig verzenden van e-mailberichten met gebruikersverificatie, of verzenden van e-mailberichten met behulp van SSL/TLS.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Klik in het veld SMTP op Geavanceerde instellingen en controleer of SMTP de status Ingeschakeld heeft.
  7. Configureer de SMTP-instellingen.
    • Controleer of de e-mailinstellingen juist zijn door na het configureren een test-e-mail te verzenden.
    • Raadpleeg uw netwerkbeheerder of internetprovider (ISP) als u niet weet wat de instellingen van de SMTP-server zijn.
  8. Klik op Indienen wanneer u klaar bent.
    Het dialoogvenster Configuratie van uitgaande e-mail testen verschijnt.
  9. Volg de instructies in het dialoogvenster om de huidige instellingen te testen.

Verwante modellen

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW