HL-L2375DW

Instellingen van het apparaat wijzigen vanaf een computer.

U kunt de instellingen van het apparaat gemakkelijk wijzigen vanaf uw computer. Dit heeft de volgende voordelen.

• U spaart tijd en werk uit voor de beheerder.
  • U voorkomt dat gebruikers de verkeerde instellingen gebruiken.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Wij raden u aan om Beheer via een webbrowser te gebruiken, want daarmee kunt u de grootste verscheidenheid aan instellingen regelen. Hieronder wordt uitgelegd hoe u Beheer via een webbrowser gebruikt.

Instellingen van apparaat wijzigen via Web Based Management
  1. Start uw webbrowser.
    > Klik hier om weer te geven hoe u toegang krijgt tot Beheer via de webbrowser.
  2. Als u eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, ga dan naar STAP3.
    Als u nog niet eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, wijzig dan het standaard inlogwachtwoord.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het wachtwoord kunt wijzigen.

3. U kunt elke instelling wijzigen door te klikken op de tabbladen bovenaan

Instellingen opgeven met Beheer via een webbrowser

4. Nadat u de instelling hebt vastgelegd, meldt u zich af en sluit u de webbrowser.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)