HL-L2375DW

Print op enveloppen, etiketten of dik papier vanuit de manuele invoer

Wanneer de achterklep (face-up uitvoerlade) naar beneden is getrokken, heeft de machine een recht papierpad van de sleuf voor handmatige invoer tot aan de achterkant van de machine. Gebruik deze methode en uitvoer van papier wanneer u afdrukt op dik papier, etiketten of enveloppen. Voor afdrukmateriaal dat wordt gebruikt in de sleuf voor handmatige invoer, klik hier om te zien wat voor soort papier dat u kunt gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om af te drukken op enveloppen, etiketten of dik papier uit de sleuf voor handmatige invoer:
NOTE: Illustraties hieronder zijn van een representatief product en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Maak de hoeken en de zijkanten van de enveloppen zo plat mogelijk voordat u deze laadt.
    Press the corners and sides of the envelopes

2. Open de klep aan de achterzijde (uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven).

Open back cover

3. (Enkel voor enveloppen)
    Trek de twee groene hendels naar beneden, een aan de linkerkant en een aan de rechterkant, zoals in de afbeelding.

Pull down two green levers

4. Op de voorkant van de machine, opent u de handmatige invoer afdekplaatje.

Open manual feed slot cover

5. Gebruik beide handen om de papiergeleiders aan te passen aan de breedte van het papier dat u gebruikt.

Slide manual feed slot paper guides to fit paper

6. Gebruik beide handen, plaats één blad papier of één envelop in de manuele invoer tot de voorzijde de invoerrol raakt. Als u voelt dat de machine deze binnen trekt, laat dan los.

Put one sheet of paper Put one envelope

7. Ga naar de applicatie (bijvoorbeeld Microsoft Word) die u wilt gebruiken op uw computer, en kies het gewenste Papierformaat en mediatype in de printerdriver. Kies ook Manuele invoer voor Papier Bron in de printer driver.
  8. Stuur de afdrukgegevens naar de machine.
  9. Na de afgedrukte pagina of enveloppe uit de achterkant van de machine komt, plaatst u het volgende vel papier of een envelop in de sleuf voor handmatige invoer. Herhaal voor elk blad of envelop die u wilt printen.
  10. (Enkel voor enveloppen)
    Wanneer u klaar bent met afdrukken, plaats de twee groene hendels die je aangepast hebt in STAP 3 terug naar hun oorspronkelijke posities.
  11. Sluit de klep aan de achterzijde totdat deze vastklikt in gesloten stand.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW