HL-L2365DW

Vast: binnenin (Met video instructies)

Voer de volgende stappen uit als het papierlampje brandt of als het bedieningspaneel van het apparaat of Status Monitor aangeeft dat het papier is vastgelopen binnen in het apparaat.

Click on the image to play the video instructions.

Klik hier voor de stappen in de vorm van een filmpje.

• Het filmpje wordt gestreamd via YouTube. (Wordt geopend in een nieuw venster.)
  • Uw apparaat kan er anders uitzien dan in het filmpje.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.

PullPaperTrayCompletelyOutOfTheMachine

2. Trek vastgelopen papier langzaam naar buiten.

PullOutJammedPaper
  3. Open de klep aan de voorzijde.
    Open the front cover
  4. Verwijder de tonercartridge en de drumeenheid.
    Remove the toner cartridge and drum unit assembly

HEET

Sommige onderdelen in het apparaat zijn erg warm. Laat het apparaat afkoelen voordat u de onderdelen binnenin aanraakt.

Heet
  5. Trek het vastgelopen papier langzaam naar buiten.

Vastgelopen papier naar buiten trekken

6. Druk de groene vergrendeling naar beneden en neem de tonercartridge uit de drumeenheid.

PushDownGreenLockLever

7. Controleer en verwijder stukjes papier die zijn achtergebleven in de drumeenheid.

8. Plaats de tonercartridge stevig in de drumeenheid, u hoort het vastklikken.
    PullToner
  9. Installeer de tonercartridge en drumeenheid in de machine.
    InstallTheTonerCartridgeAndDrum
  10. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.

Verwante modellen

HL-L2300D, HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW