HL-L2310D

Kan niet detect.

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen:

Als u geen originele Brother-tonercartridge gebruikt, wordt de tonercartridge mogelijk niet gedetecteerd.

Plaats een nieuwe tonercartridge.

Het model tonercartridge is niet compatibel met uw apparaat.

Controleer of het model tonercartridge geschikt is voor uw apparaat.
Raadpleeg de online-gebruikershandleiding en het gedeelte Verbruiksartikelen en toebehoren van deze website om te weten welke verbruiksartikelen verkrijgbaar zijn voor uw apparaat en wat het modelnummer van de tonercartridge is.

> Klik hier voor de meest recente online-gebruikershandleiding.
> Klik hier voor het gedeelte Verbruiksartikelen en toebehoren.

De tonercartridge of de combinatie van toner en drumeenheid is niet goed geïnstalleerd.

Verwijder de tonercartridge en drumeenheid. Haal de tonercartridge uit de drumeenheid en plaats de tonercartridge vervolgens weer terug in de drumeenheid. Plaats de tonercartridge en drumeenheid terug in het apparaat.

> Klik hier om weer te geven hoe u de tonercartridges opnieuw installeert.

Als de foutmelding terugkomt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW