HL-J6100DW

Meerdere certificaten beheren

U kunt meerdere certificaten op uw machine installeren en elk van deze certificaten beheren met Beheer via een webbrowser. Ga in Beheer via een webbrowser naar het scherm Certificaat of CA-certificaat om certificaatinhoud te bekijken of certificaten te verwijderen of exporteren.

Maximaal aantal certificaten dat kan worden opgeslagen op de Brother-machine

Zelf ondertekend certificaat of certificaat uitgevaardigd door een CA

5

CA-certificaat

6

U kunt het beste één certificaat minder dan het maximum opslaan en zodoende een plaats vrijhouden voor het geval een certificaat verloopt. Importeer bij het verlopen van een certificaat een nieuw certificaat op de gereserveerde plaats en verwijder het verlopen exemplaar. Hierdoor voorkomt u configuratiefouten.

• Wanneer u gebruikmaakt van HTTPS/IPPS of IEEE 802.1x moet u opgeven welk certificaat u gebruikt.
  • Als u gebruikmaakt van SSL voor SMTP-communicatie hoeft u geen certificaat op te geven. Het benodigde certificaat wordt automatisch gekozen.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW