HL-J6100DW

Een certificaat installeren op uw Brother-machine

Wanneer u een certificaat ontvangt van een CA, volgt u onderstaande stappen om het te installeren op de afdrukserver:

Alleen een certificaat dat uitgevaardigd is met de CSR van uw machine kan op de machine worden geïnstalleerd. Als u een andere CSR wilt aanmaken, dient u ervoor te zorgen dat het certificaat geïnstalleerd is voordat u een andere CSR aanmaakt. U mag pas een nieuwe CSR aanmaken als het certificaat op de machine geïnstalleerd is. Als u dat niet doet, wordt de CSR die u hebt aangemaakt vóór de installatie ongeldig.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

• Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

https://SharedPrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

https://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam kunt u vinden door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

• Voor Mac gaat u naar Beheer via een webbrowser door op het pictogram van de machine op het scherm Status Monitor te klikken.
  3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het tabblad Beveiliging.
  6. Klik op het Certificaat-menu in de linkernavigatiebalk.
  7. Klik op Certificaat installeren.
  8. Blader naar het bestand met het certificaat dat werd uitgevaardigd door de CA en klik vervolgens op Indienen.
    Het certificaat is met succes aangemaakt en opgeslagen in het geheugen van uw machine.

Om SSL/TLS-communicatie te kunnen gebruiken, moet de hoofdcertificatie van de CA eveneens op uw computer worden geïnstalleerd. Neem contact op met uw netwerkbeheerder.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW