HL-J6100DW

(Video) Het Brother-apparaat installeren

Bekijk de filmpjes waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u uw product installeert.
Klik op de afspeelknop om de video te starten:

1. Het Brother-apparaat uitpakken 2. A4-/Letter-papier laden 3. De snoeren aansluiten

Click on the image to play the video instructions

Duur fragment: 2 min.

Duur instructies: 2 - 5 min.

Click on the image to play the video instructions

Duur fragment: 2,5 min.

Duur instructies: 1 - 3 min.

Click on the image to play the video instructions

Duur fragment: 1,5 min.

Duur instructies: 1 - 2 min.

4. De inktcartridges plaatsen 5. Een draadloos netwerk configureren

Click on the image to play the video instructions

Duur fragment: 2,5 min.

Duur instructies: 5 - 10 min.

Click on the image to see the instructions

Klik hier om onze gids voor het instellen van een draadloos netwerk te raadplegen.

*Elk filmpje wordt gestreamd via YouTube en wordt geopend in een nieuw venster.

• In deze video kunnen andere producten of componenten (net- of telefoonsnoer bijvoorbeeld) te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
  • Wijzigingen in de video voorbehouden.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW