HL-J6100DW

Automatisch op beide zijden van het papier afdrukken (Automatisch tweezijdig afdrukken) (Windows®)

• Controleer of de klep ter verwijdering van vastgelopen papier gesloten is.
  • Gekruld papier moet glad worden gestreken voordat het weer in de papierlade wordt geplaatst.
  • Gebruik gewoon papier. Gebruik GEEN bankpostpapier.
  • Dun papier kan gaan kreukelen.
  1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX (waarbij XXXX de naam is van uw model) en klik vervolgens op de knop afdrukeigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Normaal.
  4. Selecteer in het veld Afdrukstand de optie Staand of Liggend om de afdrukstand in te stellen.

Als uw toepassing een vergelijkbare instelling bevat, raden we u aan de afdrukstand via deze toepassing in te stellen.

5. Klik op de keuzelijst Tweezijdig/boekje en selecteer vervolgens Tweezijdig.
  6. Klik op de knop Instellingen voor tweezijdig.
  7. Selecteer een van de opties uit het menu Type tweezijdig.
    Wanneer tweezijdig is geselecteerd, zijn er voor elke afdrukrichting vier typen tweezijdige bindrichtingen beschikbaar:
    Optie voor Staand
    Beschrijving
    Lange rand (links)
    Lange rand (rechts)
    Korte rand (boven)
    Korte rand (onder)
    Optie voor Liggend
    Beschrijving
    Lange rand (boven)
    Lange rand (onder)
    Korte rand (rechts)
    Korte rand (links)
  8. Vink het selectievakje Inbindmarge aan als u ook de inbindwaarde in inch of millimeter wilt opgeven.
  9. Klik op OK om terug te keren naar het venster van de printerdriver.
  10. Wijzig indien nodig nog andere printerinstellingen.

Bij gebruik van deze optie is de functie Zonder rand niet beschikbaar.

11. Klik opnieuw op OK en voltooi vervolgens uw afdruktaak.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW