HL-J6100DW

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Overige problemen

Problemen met rechtstreeks afdrukken van foto's

Probleem Suggesties

Een gedeelte van de foto ontbreekt op de afdruk.

Zorg ervoor dat de functies Afdrukken zonder rand en Bijsnijden zijn uitgeschakeld.

Verwante informatie: Foto's zonder rand afdrukken vanaf een USB-flashstation

Verwante informatie: Foto's afdrukken met automatisch bijsnijden

Problemen met software

Probleem Suggesties

Afdrukken lukt niet.

Verwijder de Brother-driver en installeer deze opnieuw.

“Apparaat bezet” wordt op het computerscherm weergegeven.

Controleer of er op het LCD-scherm van de machine geen foutmelding staat.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.