HL-J6100DW

De papierinvoer corrigeren om de verticale lijnen te verminderen

Pas de papierinvoer aan om de verticale lijnen te verminderen.

Controleer voordat u de papierinvoer aanpast eerst de afdrukkwaliteit door te drukken op [Instell.]>[Onderhoud]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Contr. afdrukkwaliteit].

1. Druk op [Instell.]>[Onderhoud]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Corr. papierinvoer].
  2. Druk op [Volg.].
  3. Druk op [Ja] nadat een bevestigingsbericht over het uitvoeren van een controle van de afdrukkwaliteit wordt weergegeven op de LCD.
  4. Selecteer het papierformaat waarop u het testblad voor de uitlijning wilt afdrukken.
  5. Plaats het opgegeven papierformaat in de lade en druk op [Start].
    Het testblad wordt afgedrukt.
  6. Volg de instructies op de LCD.
    U moet zelf informatie invoeren die op het blad staat afgedrukt.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW