HL-J6100DW

De inkt blijft nat na het afdrukken op glanzend papier en zelfs na het drogen van de inkt blijf ik vlekken krijgen.

Zorg ervoor dat u de voor-en achterkant van het papier controleert. Plaats het glanzende oppenvlak (afdrukzijde) naar beneden.

Als u glanzend fotopapier gebruikt, zorg dat de papierinstelling juist staan.

Dit probleem kan zich ook voordoen als u bij de instelling Ander fotopapier of Glossy anders glanzend papier gebruikt dat niet van Brother afkomstig is. In dit geval moet u Brother BP71-fotopapier kiezen als instelling.

Klik op de link hieronder voor uw situatie en volg de stappen om de instellingen te wijzigen of te bevestigen:

Afdrukken vanaf de computer

(Windows)

1. Klik op Voorkeursinstellingen. (Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent)
  2. Open het tabblad Normaal.
  3. Kies Fotopapier (Brother BP71 Fotopapier/ Ander fotopapier) bij Mediatype.

image

4. Klik op OK.

Mac OS X

1. Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent.)
  2. Kies Printerinstellingen in het afdrukvenster.

image

3. Klik in de keuzelijst naast Soort papier.
  4. Kies Fotopapier (Brother BP71-fotopapier/ Ander fotopapier).

image

Afdrukken vanaf een USB-geheugenstick

1. Plaats een USB-geheugenstick in de USB poort.
  2. Druk op JPEG Print > Selecteer Bestand.
  3. Druk op de pijl Omhoog of omlaag om de foto te zien die u wilt afdrukken, en druk op deze.
  4. Druk op OK.
  5. Herhaal de laatste twee stappen tot u alle foto's hebt geselecteerd die u wilt afdrukken.
  6. Druk op OK.
  7. Druk op Afdrukinstellingen.
  8. Druk op de pijl Omhoog of omlaag om Type papier weer te geven.
  9. Druk op Type papier.
  10. Druk op Fotopapier (Brother BP71/ Ander fotopapier Glossy).
  11. Druk op back(Terug) of OK.
  12. Druk op Start om af te drukken.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW