HL-8050N

Hoe kan ik de Web BRAdmin software installeren op Windows Server 2003?

Volg onderstaande installatieprocedure om Web BRAdmin op Windows 2003 te installeren:

1. IIS 6.0 Installatie (Uit Windows Help)

1. Open de Wizard Windows-onderdelen.
  2. Onder Onderdelen, klik Toepassingsserver, en klik Details.
  3. In het Toepassingsserver dialoogvenster, onder Onderdelen van de Toepassingsserver, klik Internet Information Services (IIS), en klik Details.
  4. In het Internet Information Services (IIS) dialoogvenster, onder Onderdelen van Internet Information Services (IIS) kunt u de volgende handelingen uitvoeren:
  5. Om optionele componenten toe te voegen, selecteert u het selectievakje naast het component dat u wilt installeren.
  6. Om optionele componenten te verwijderen, leegt u het selectievakje naast het component dat u wilt de-installeren.
  7. Klik OK tot u terugkeert in de Wizzard Windows-onderdelen.
  8. Klik Volgende en klik Voltooien.

2. Hoe maak ik Web Sites voor WebBRAdmin?

1. Kopieer de WebBRAdmin Software ("wba"- en "cgi" map) naar uw Server en voer de installatieprocedure uit.
  2. Start Beheer van IIS door de volgende stappen te volgen:
    Start -> Alle Programma's -> Systeembeheer -> Beheer van Internet Information Services(IIS). Klik op het + teken naast de naam van de pc en klik op "Websites".
  3. Selecteer "Standaardwebsite" in het rechter venster en rechtsklik hierop.
  4. Klik op "Nieuw" -> "Virtuele Map..." in het menu.
  5. Selecteer "Volgende" in het dialoogvenster.
  6. Vul "webbradmin" in als "Alias" in de "Wizzard virtuele map maken" en selecteer "Volgende".
  7. Vul de naam van het pad naar de wba folder in op de pagina "Map met de gewenste inhoud voor de website", standaard is dit C:\Program Files\Brother|Web BRAdmin\wba.
  8. Selecteer "Volgende" op de pagina "Toegangsmachtigingen voor virtuele map".
  9. Selecteer "Voltooien".
    (Onder standaardwebsite wordt nu "webbradmin" aangemaakt.)

3. Hoe stel ik het alias voor "cgi-bin" in in de Virtuele Map van WebBRAdmin?

1. Selecteer onder "webbradmin"onder "standaardwebsite" "WebBRAdmin" en open het menu door er rechts op te klikken.
  2. Selecteer "Nieuw" -> "Virtuele Map..." in het menu.
  3. Selecteer "Volgende" in het dialoogvenster.
  4. Vul "cgi-bin" in als "Alias" in de "Wizzard virtuele map maken" en selecteer "Volgende".
  5. Vul de naam van het pad naar de cgi-bin folder in op de pagina "Map met de gewenste inhoud voor de website", standaard is dit C:\Program Files\Brother\Web BRAdmin\cgi-bin.
  6. Vink "Uitvoeren van programma's" aan op de pagina "Toegangsmachtigingen voor virtuele map" en selecteer "Volgende".
  7. Selecteer "voltooien".
    (Onder webbradmin wordt nu "cgi-bin" aangemaakt.)

4. Hoe stel ik de "Webservice Extensies" in?

1. Selecteer de naam van de Server in het linker venster van "Beheer van Internet Information Server".
  2. Selecteer "Webservice Extensies".
  3. Selecteer "Alle onbekende CGI extensies" in de lijst van "Webservice Extensies" en selecteer "Toestaan".
  4. Selecteer "Ja" als de waarschuwing weergegeven wordt.
    (U kunt nu EXE bestanden als CGI uitvoeren.)

5. Hoe stel ik de machtigingen voor de "cgi-bin" folder in?

1. Selecteer via de Windows Explorer de "cgi-bin" folder en rechtsklik erop.
  2. Selecteer "Eigenschappen".
  3. Selecteer "Beveiliging" in het dialoogvenster.
  4. Selecteer "Gebruikers (Servernaam\Gebruikers)" in "Namen van groepen of gebruikers:".
  5. Vink "Wijzigen" aan in "Machtigingen voor gebruikers".
  6. Selecteer "OK".
    (U heeft nu toegang tot de "cgi-bin" folder via uw webbrowser.)

6. Hoe start ik de site?

1. Selecteer "standaardwebsite" in het linker venster van "Beheer van Internet Information Server" en open het menu door er rechts op te klikken.
  2. Selecteer "Start".
    *Het kan zijn dat de site al gestart is, in dat geval stopt u deze en klikt daarna op Start.
    (Nu kunt u WebBRAdmin gebruiken.)

7. Hoe kan ik WebBRAdmin verwijderen?

1. Selekteer de naam van de Server in het linker venster van "Beheer van Internet Information Server".
  2. Selecteer "webbradmin" onder "Standaardwebsite" en open het menu door er met rechts op te klikken.
  3. Selecteer "Verwijderen" in het menu.
  4. Verwijder de "wba" en "cgi-bin" folder.
  5. Als "Alle onbekende CGI extensies" in de lijst van "Webservice Extensies" niet op "Toestaan" stond voor het installeren van WebBRAdmin, stel deze dan weer in op "Verbieden".

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1030, HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2030, HL-2040, HL-2070N, HL-2460, HL-2600CN, HL-2700CN, HL-3260N, HL-3450CN, HL-4000CN, HL-4200CN, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, HL-8050N