HL-7050N

Hoe druk ik een netwerkconfiguratiepagina af?

Er zijn verschillende manieren om een configuratiepagina af te drukken.

VIA HET VOORPANEEL VAN DE PRINTER:
  1. Printers met een display van één regel:
    1. Druk op de knop + totdat INFORMATIE wordt weergegeven.
    2. Druk op SET.
    3. Druk op de knop + of - totdat AFDRUKINSTELL. wordt weergegeven.
    4. Druk op Set en de pagina's met de netwerkconfiguratie worden afgedrukt.
  2. Printers met een display van twee regels:
    1. Druk op de knop + totdat MENU INFORMATIE wordt weergegeven.
    2. Druk op SET.
    3. Druk op de knop + of - totdat INFORMATIE AFDRUKINSTELL. wordt weergegeven.
    4. Druk op Set en de pagina's met de netwerkconfiguratie worden afgedrukt.

MET DE SOFTWARE BRADMIN:

1. Klik in het hoofdvenster van BRAdmin op de juiste printer.
  2. Voer het wachtwoord van de afdrukserver in (dit staat in de gebruikershandleiding van de afdrukserver).
  3. Klik op het tabblad Besturing.
  4. Klik op de optie Testpagina afdrukken en klik op OK. De pagina's met de afdrukconfiguratie worden afgedrukt.

MET EEN WEBBROWSER:

1. Maak met een webbrowser verbinding met de printer.
  2. Selecteer de koppeling Reset & Test op de startpagina van de printer.
  3. Voer het wachtwoord van de afdrukserver in (dit staat in de gebruikershandleiding van de afdrukserver).
  4. Selecteer op de pagina Reset & Test de optie Print Configuration in de keuzelijst en klik op de knop Submit. De pagina's met de afdrukconfiguratie worden afgedrukt.

MET DE KNOP TEST:

1. Zet de printer aan.
  2. Zoek de afdrukserver (NC-3100h of NC-4100h).
  3. Zoek de met TEST aangegeven schakelaar achter op de afdrukserver.
  4. Druk op TEST en de pagina's met de netwerkconfiguratie worden afgedrukt.

Verwante modellen

HL-2460, HL-7050, HL-7050N