Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-6050DN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe wijzig ik het wachtwoord van de afdrukserver?

Het wachtwoord van de afdrukserver wordt vastgelegd tijdens de productie. U kunt het wachtwoord echter aanpassen met BRAdmin of een gewone webbrowser.

WACHTWOORD WIJZIGEN MET BRADMIN

1. Klik in het hoofdvenster van BRAdmin op de juiste printer.
  2. Voer het wachtwoord van de afdrukserver in (het wachtwoord is standaard 'access').
  3. Klik op het tabblad Besturing.
  4. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen.
  5. Voer het nieuwe wachtwoord in en klik op OK.
  6. Klik vervolgens op OK op de configuratiepagina voor de afdrukserver om de instellingen te accepteren.
  7. Het wachtwoord van de afdrukserver is nu gewijzigd.

MET EEN WEBBROWSER

1. Maak met een webbrowser verbinding met de printer.
  2. Klik op de pagina Netwerkconfiguratie.
  3. Voer het wachtwoord van de afdrukserver in (het wachtwoord is standaard 'access').
  4. Klik op de koppeling Wachtwoord wijzigen, Wachtwoord configureren of Wachtwoord en contact.
  5. Voer het nieuwe wachtwoord in.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1270N, HL-1430, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2070N, HL-2460, HL-2600CN, HL-2700CN, HL-3260N, HL-3450CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-9420CN, NC-6100h