HL-5470DW

Laatste afdruktaak opnieuw afdrukken (Alleen voor Windows-gebruikers)

U kunt een document opnieuw afdrukken zonder de gegevens opnieuw te verzenden vanaf de computer.
Volg de onderstaande aanwijzingen om de functie voor het opnieuw afdrukken van gegevens te gebruiken:

• Reprint is niet beschikbaar wanneer Secure Function Lock 2.0 is ingeschakeld.
  • Als het apparaat onvoldoende geheugen heeft om de afdruktaak te verwerken, wordt het document niet afgedrukt.
  • Als u 30 seconden wacht voordat u doorgaat op het bedieningspaneel, wordt de instelling voor het opnieuw afdrukken automatisch geannuleerd.
  • Zie 'Wijzig de instellingen van de printerdriver.' voor meer informatie over het wijzigen van de instellingen in de printerdriver.
  • De gegevens van de laatste afdruktaak worden verwijderd wanneer u het apparaat uitschakelt.

Stap1: Wijzig de instellingen voor opnieuw afdrukken.
Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

1. Open het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken.
    Zie 'De printerdriverinstellingen wijzigen (voor Windows)'.

2. Klik op het tabblad Geavanceerd en klik op Andere afdrukopties.

Op Andere afdrukopties klikken

3. Kies Gebruik Reprint en schakel het selectievakje Gebruik Reprint in.
  4. Klik op OK.

Gebruik Reprint kiezen

5. Druk uw document op de gebruikelijke manier af.

Stap 2: Druk een taak opnieuw af.
Nadat een taak is afgedrukt, kunt u het laatste document als volgt nog een keer afdrukken:

1. Zorg ervoor dat de Reprint-instelling wordt ingeschakeld. Ga met de knoppen op het bedieningspaneel naar het menu Standaardinst..
  2. Houd Go ongeveer vier seconden ingedrukt en laat deze knop vervolgens weer los.
  3. Controleer of Opnieuw:Afdrukk. op het display wordt weergegeven. Druk op OK.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het aantal exemplaren in te voeren. U kunt tussen de 1 en 999 Kopieën kiezen.
  5. Druk op OK of Go.

Als u de laatste afdruktaak uit het geheugen wilt verwijderen, ga dan op de volgende manier te werk (in plaats van stap 3 en verder).

• Druk op de pijl omhoog of omlaag om Opnieuw: Verwijd. te kiezen. Druk op OK.
    Op het display wordt Verwijderd weergegeven en vervolgens keert het apparaat terug naar de stand Gereed.
  • Opnieuw afdrukken is niet mogelijk bij documenten die uit meerdere pagina's bestaan.
  • Schakel het selectievakje Gebruik Reprint uit als u wilt voorkomen dat andere mensen uw documenten afdrukken.

Verwante modellen

HL-5470DW, HL-6180DWT