HL-5470DW

Wazige herhalingen

Probleem met de afdrukkwaliteit - Wazige herhalingen

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen.

• Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan onze specificaties voldoet. Grof of dik papier kan het probleem veroorzaken.
    Zie 'Wat voor papier mag ik gebruiken?' en 'Wat voor papier wordt aangeraden?'

• Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de printerdriver of de optie Soort papier in het apparaat passen bij het papier dat u gebruikt.
    Zie 'Wat voor papier mag ik gebruiken'.

• Kies Minder wazige herhaalde beelden in de printerdriver.

Gebruik deze instelling niet bij een luchtvochtigheid van minder dan 30%, want dit kan het probleem verergeren.

Voor Windows-gebruikers:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem en toepassing variëren.

1. Klik op de menubalk van een toepassing op Bestand => Afdrukken.

Toepassing

2. Selecteer de naam van uw printer en klik op Eigenschappen.

Eigenschappen

3. Klik op het tabblad Geavanceerd en klik op Andere afdrukopties.

Op Andere afdrukopties klikken

4. Klik op Uitvoer verbeteren en schakel het selectievakje Minder wazige herhaalde beelden in.

Minder wazige herhaalde beelden inschakelen

5. Klik op OK om het dialoogvenster Andere afdrukopties te sluiten.
    6. Klik op OK om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten.
    7. Klik op OK. Het document wordt afgedrukt.

Mac OS X CUPS-printerdriver:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

1. Kies Druk af in het menu Archief en open het afdrukvenster.
    2. Kies Printerinstellingen in het venstermenu voor de afdrukopties.
    3. Klik op het driehoekje bij Geavanceerd.
    4. Kies Uitvoer verbeteren.
    5. Schakel het selectievakje Minder wazige herhaalde beelden in.

Uitvoer verbeteren kiezen

6. Klik op Afdrukken.

• Installeer een nieuwe tonercartridge.
    Zie 'Toner vervangen'.
  • Installeer een nieuwe drumeenheid.
    Zie 'Drum vervangen'.
  • De fuser kan vuil zijn geworden. Neem contact op met de Brother-klantenservice via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8110DN, DCP-8250DN, HL-5440D, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT