HL-5440D

Deksel is open

De foutmelding 'Deksel is open' wil zeggen dat het frontdeksel of de klep van de fuser van het Brother-apparaat niet helemaal dicht is.
Bekijk welke oplossing op uw specifieke situatie betrekking heeft.

Voor modellen met display:

Als het display 'Deksel is open' en 'Sluit voorklep' aangeeft, ga dan naar Situatie 1: Sluit voorklep.

Als het display 'Deksel is open' en 'Sluit de klep van de fusereenheid, te vinden achter het achterpaneel van het apparaat' of 'Controleer of er geen papier vastzit in de machine en sluit het achterpaneel. Druk vervolgens op Start.' aangeeft, ga dan naar situatie 2: Sluit de klep van de fusereenheid.

Voor modellen zonder display:

Deksel is open

Als de lampjes het bovenstaande aangeven, is het frontdeksel niet goed dicht.
Ga naar situatie 1: Sluit voorklep om dit probleem op te lossen.

Klep van fuser is open

Klep van fuser is open

Als de lampjes het bovenstaande aangeven, is de klep van de fuser niet goed dicht.
Ga naar situatie 2: Sluit de klep van de fusereenheid om dit probleem op te lossen.

Situatie 1: Sluit voorklep.
Doe de klep aan de voorzijde van het Brother-apparaat goed dicht.

Sluit voorklep

Situatie 2: Sluit de klep van de fusereenheid.
Doe de klep van de fuser (achter klep aan achterzijde van Brother-apparaat) goed dicht.

Klep van fuser sluiten

Verwante modellen

HL-5440D, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT