HL-5240L

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

De klep van de fuser zit goed dicht, maar het rode lampje Status brandt. Wat kan ik doen?

 


 


Als het Brother-apparaat is uitgeschakeld en vervolgens weer is ingeschakeld met een papierstoring achter in het apparaat, brandt het rode lampje Status.

 

U kunt dit verhelpen met de oplossing die wordt beschreven in Hoe kan ik vastgelopen papier verwijderen?

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-5240, HL-5240L, HL-5250DN

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.