Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-5070N

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik gebruik Windows XP. Ik kan in mijn toepassing niet aangeven dat er papier uit de onderste lade moet worden gebruikt.

1. Klik op Start-->Printers en faxapparaten en klik met de rechtermuisknop op de desbetreffende driver. Selecteer Eigenschappen.
  2. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  3. Zet de instelling Onderste papierlade onder Installeerbare opties op Aan.

4. Selecteer het papierformaat voor de instelling Onderste papierlade.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8020, DCP-8025D, HL-1250, HL-1270N, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2460, HL-2600CN, HL-3260N, HL-3450CN, HL-4000CN, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880