HL-4570CDWT

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Kap Open

Het deksel dat wordt aangegeven op de LCD display (Voorste deksel, Achterste deksel of Fuser deksel) is niet goed gesloten. Sluit het deksel waarvan sprake in de 2de lijn van de LCD display.

Om de locatie van elk deksel te zien, bekijk volgende afbeeldingen.



Voorzijde:

image

  1. Face-down output tray support flap (support flap)
  2. Control panel with a tiltable Liquid Crystal Display (LCD)
  3. USB direct print interface
  4. Front cover release button
  5. Voorste Deksel
  6. Paper tray
  7. Power switch
  8. Face-down output tray
  9. Multi-purpose tray (MP tray)




Achterzijde:

image

  1. Achterste Deksel  (Face-up uitvoerlade indien open)
  2. AC power connector
  3. USB connector
  4. 10BASE-T/100BASE-TX port




image

  1. Fuser cover
  2. Envelope Levers


Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.