HL-4040CN

Informatie over de ondersteuning van Windows 10

De drivers en hulpprogramma's op de cd-/dvd-rom of dvd-rom voor Windows 8 of lager die u bij het Brother-apparaat hebt gekregen, zijn NIET compatibel met Windows 10. Raadpleeg de onderstaande informatie over drivers en hulpprogramma's voor Windows 10.

Printerdriver

Compatibele printerdrivers van Brother voor Windows 10 zijn beschikbaar in het gedeelte Downloads. Klik hieronder op de koppeling voor de versie van Windows 10*2 die u gebruikt. U gaat dan meteen naar het gedeelte Downloads:

- Download voor Windows 10 32-bits
- Download voor Windows 10 64-bits

Tip:
Wij raden u aan om het Volledig driver- en softwarepakket te installeren.

BRAdmin Light *1 De meest recente hulpprogramma's vindt u in het gedeelte Downloads. Klik hieronder op de koppeling voor de versie van Windows 10*2 die u gebruikt. U gaat dan meteen naar het gedeelte Downloads:

- Download voor Windows 10 32-bits
- Download voor Windows 10 64-bits
BRAdmin Professional
Web BRAdmin Niet ondersteund
Statusvenster *1 Het volledig driver- en softwarepakket bevat deze hulpprogramma's. De meest recente versie van het volledig driver- en softwarepakket vindt u in het gedeelte Downloads. Klik hieronder op de koppeling voor de versie van Windows 10*2 die u gebruikt. U gaat dan meteen naar het gedeelte Downloads:

- Download voor Windows 10 32-bits
- Download voor Windows 10 64-bits

Opmerking:
*1: De precieze beschikbaarheid van hulpprogramma's hangt af van uw Brother-apparaat.
*2: Als u niet weet welke versie van Windows 10 u hebt, 32- of 64-bits, klik dan hier om weer te geven hoe u de versie van Windows 10 opvraagt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1212W, HL-2135W, HL-2150N, HL-2170W, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-3040CN, HL-3070CW, HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5350DN, HL-5350DNLT, HL-5370DW, HL-5380DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT, HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), HL-S7000DN