HL-4040CN

Hoe maak ik de verschillende primaire corona's van de drumeenheid schoon?

Als u problemen met de afdrukkwaliteit ondervindt, maakt u de verschillende primaire corona's als volgt schoon:

Gebruik GEEN ontvlambare stoffen of een spuitbus om het apparaat van binnen of buiten schoon te maken.

1. Zet de printer uit. Druk op de knop om de klep aan de voorzijde te openen.

2. Pak de groene greep van de drumeenheid. Til de drumeenheid op en trek de eenheid zo ver mogelijk naar buiten.

3. Pak de greep van de tonercartridge en trek de cartridge uit de drumeenheid. Doe dit voor alle tonercartridges.

• Wij raden u aan om de tonercartridge op een schone, vlakke ondergrond te leggen. Leg er een stuk papier onder voor het geval u wat toner morst.
    • Gooi een tonercartridge NOOIT in het vuur. De cartridge kan ontploffen met mogelijk letsel tot gevolg.
    • Ga voorzichtig om met de tonercartridge. Als u toner op uw handen of kleding krijgt, moet u de getroffen plek onmiddellijk afvegen of afwassen met koud water.
    • Voorkom problemen met de afdrukkwaliteit en raak de onderdelen die in de figuren grijs zijn weergegeven NIET aan.

4. Ontgrendel het witte klepje van de primaire corona (1) door op de vergrendeling te drukken. Open het klepje.

Wij raden u aan om de corona voor elk van de kleuren schoon te maken. Als u alleen de primaire corona wilt schoonmaken van de kleur die het probleem heeft veroorzaakt, bepaal dan aan de hand van de onderstaande afbeelding waar de corona's zich bevinden.

5. Maak de primaire corona in de drumeenheid schoon door de groene tab enkele keren voorzichtig van links naar rechts en van rechts naar links te schuiven.

Schuif de tab terug naar de uitgangspositie (1). Als u dit niet doet, kunt u een verticale streep op uw afdrukken krijgen.

6. Sluit het klepje van de primaire corona.
  7. Voer stap 4 t/m 6 opnieuw uit om de overige primaire corona's schoon te maken.

8. Schuif de tonercartridge aan de greep in de drumeenheid. De kleur van de tonercartridge moet overeenstemmen met het kleurenlabel op de drumeenheid. Wanneer de tonercartridge op zijn plaats zit, moet u de greep van de tonercartridge (1) op zijn plaats klikken. Doe dit voor alle tonercartridges.
  9. Plaats de drumeenheid terug in de printer.
  10. Sluit de klep aan de voorzijde van de printer.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW