HL-4040CN

Wat is APIPA?

Met Automatic Private IP Addressing (APIPA) wordt door de clients automatisch een IP-adres en subnetmasker geconfigureerd wanneer er geen DHCP-server beschikbaar is. Het apparaat kies zijn eigen IP-adres uit het bereik 169.254.1.0 tot en met 169.254.254.255. Het subnetmasker wordt automatisch ingesteld op 255.255.0.0 en het gatewayadres op 0.0.0.0.

Standaard is APIPA ingeschakeld.

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW