HL-4040CN

Hoe kan ik extra geheugen installeren?

Volg de onderstaande procedure om extra geheugen te installeren.

1. Schakel de printer uit met de aan-uitschakelaar en trek de stekker uit het stopcontact. Maak de interfacekabel los van de printer.

2. Schakel de printer altijd uit voordat u een DIMM installeert of verwijdert.

3. Verwijder beide DIMM-klepjes (zowel dat van plastic (1) als dat van metaal (2)).
  4. Haal de DIMM uit de verpakking (aan de rand vasthouden).

5. Voorkom schade aan uw printer als gevolg van statische elektriciteit en raak de geheugenchips of de printplaat NIET aan.

6. Hou de DIMM vast aan de rand en plaats de uitsparingen in de DIMM op de uitsteeksels in de sleuf. U plaatst de DIMM in eerste instantie schuin (1) en vervolgens klapt u de DIMM tegen de interfacekaart. De DIMM moet vastklikken (2).
  7. Breng beide DIMM-klepjes (zowel dat van plastic (1) als dat van metaal (2)) weer aan.

8. Sluit de interfacekabel weer aan op de printer. Steek de stekker van de printer weer in het stopcontact en schakel de printer weer in.

9. Als u zeker wilt weten of de DIMM goed is geïnstalleerd, kunt u een pagina met printerinstellingen afdrukken. Daarop staat de hoeveelheid geheugen vermeld. Voor informatie over het afdrukken van de printerinstellingen klikt u hier.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW