HL-4040CN

Er zit een krul of golf in de afdrukken, wat kan ik doen?

Controleer de volgende punten:

• Controleer de papiersoort en kwaliteit van het papier. Door hoge temperaturen en veel vocht kan het papier omkrullen.
    Voor de soorten papier die u kunt gebruiken klikt u hier.

• Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de driver passen bij het papier dat u gebruikt.
    Voor de soorten papier die u kunt gebruiken klikt u hier.

• Als u de printer niet zo vaak gebruikt, ligt het papier misschien al te lang in de papierlade. Draai de stapel papier in de papierlade om. Waaier de stapel papier bovendien los en draai het papier 180° in de papierlade.

• Doe het volgende:

1. Open de klep aan de achterzijde.
    2. Duw de grijze hendel naar rechts zoals hier getoond.

3. Sluit de klep aan de achterzijde en verzend de afdruktaak opnieuw.

Wanneer u klaar bent met afdrukken, opent u de klep aan de achterzijde en zet u de hendel terug in de oorspronkelijke stand.

Verwante modellen

HL-4040CN