HL-4040CN

Ik krijg gekreukeld papier bij het afdrukken, wat kan ik doen?

Controleer de volgende punten:

• Gebruik een aanbevolen papiersoort.

• Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de driver passen bij het papier dat u gebruikt.
    Voor informatie over de soorten papier die u kunt gebruiken klikt u hier.

• Maak de achterklep open en wees er zeker van dat de grijze hendels, één rechts en één links, in dezelfde positie staan.

Als uw enveloppen kreuken vertonen zet dan de twee grijze hendels naar beneden in de enveloppenpositie. Wanneer u klaar bent met afdrukken, opent u het achterpaneel en zet u de twee grijze vergrendelingen weer in de oorspronkelijke stand terug.

• Zorg ervoor dat de klep aan de achterzijde goed dicht zit.

• Zorg ervoor dat de drumeenheid goed geïnstalleerd is.

• Zorg ervoor dat de fuser goed geïnstalleerd is.

• Vervang de fuser, neem hiervoor contact op met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-4040CN