HL-4040CN

Puntjes op een afstand van 75 mm van elkaar.

Van boven naar beneden worden puntjes afgedrukt op een afstand van 75 mm (2,95 inch) van elkaar.

Druk eerst een paar pagina's af om te kijken om de drumeenheid hierdoor schoon wordt. Als dit probleem na het afdrukken van een paar pagina's niet over is, kan er lijm van etiketten op de drum zitten.

Volg de onderstaande procedure om de drumeenheid extra te reinigen.

1. Maak de drumeenheid schoon in de modus Drum reinigen.

1. Open de multifunctionele lade (MP-lade) en laat deze voorzichtig zakken.
    2. Trek de steun van de multifunctionele lade naar buiten en open de klep.

3. Leg een blanco vel papier in de multifunctionele lade.
    4. Druk eenmaal op de knop Cancel.
      Als de printer begint met opwarmen, wacht dan tot dit klaar is en ga naar stap e.
    5. Druk eerst op de knop Cancel en vervolgens op de knop Back.
      Houd Cancel en Back ingedrukt totdat "DRUM REINIGEN" wordt weergegeven op het display.
    6. Druk op Go.
      Het papier wordt in het apparaat getrokken voor het reinigen van de drum.
    7. Wanneer "DRUM REINIGEN / VOLTOOID" op het display komt, drukt u op Cancel.
    8. Druk opnieuw af.
      Herhaal stap a - g enkele keren als het probleem aanwezig blijft.

Voor de beste kwaliteit raden wij u aan om deze reinigingsprocedure eenmaal per maand uit te voeren.

2. Trek de drumeenheid uit het apparaat en reinig de drum. Zie "Hoe maak ik de primaire corona van de drumeenheid schoon?".
    Herhaal stap 1 opnieuw, als het probleem na stap 2 niet is verholpen.

3. Als het probleem niet is verholpen na het uitvoeren van stap 1 en 2, is de drumeenheid misschien beschadigd.
    Vervang de drumeenheid door een nieuwe. Zie "Hoe vervang ik de drumeenheid?"

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW