HL-4040CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Afdrukken zijn volledig blanco of er ontbreken enkele kleuren.


Controleer de volgende punten.

  • Kijk goed welke kleur ontbreekt en controleer of die kleur toner goed geïnstalleerd is.

  • Installeer een nieuwe tonercartridge.
    Voor het vervangen van de tonercartridge klikt u hier.

  • Installeer een nieuwe drumeenheid.
    Voor het vervangen van de drumeenheid klikt u hier.


Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.