HL-3170CDW

Papier vastgelopen 2-zijdig

Ga als volgt te werk als het papier vastloopt in de duplexeenheid:

1. Laat het apparaat tien minuten afkoelen (ingeschakeld, zodat de ingebouwde ventilator zijn werk kan doen).

2. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.

Lade naar buiten trekken

3. Zorg ervoor dat er geen papier binnen in het apparaat blijft zitten.

Papier naar buiten trekken

4. Kijk onder de papierlade als er geen papier is vastgelopen binnen in het apparaat.

Papier naar buiten trekken

5. Open de klep aan de achterzijde als er geen papier vastzit in de papierlade.

Klep aan achterzijde openen

6. Trek het vastgelopen papier langzaam met beide handen naar buiten.

Papier naar buiten trekken

7. Sluit de klep aan de achterzijde totdat deze vastklikt in gesloten stand.

8. Plaats de papierlade terug in het apparaat.

Verwante modellen

HL-3150CDW, HL-3170CDW