HL-3150CDW

Geheugen vol

Er zijn een paar gevallen die deze boodschap op de display kunnen tonen.  Controleer welke van onderstaande oplossingen van toepassing is.

Geval 1:  Als u beveiligde gegevens afdrukt

Druk  Cancel en wis de opgeslagen data.

Geval 2: U kunt geen volledige pagina's van een document afdrukken

• Druk op de knop Go om de resterende gegevens uit het geheugen van het apparaat af te drukken.  Annuleer de afdruktaak als u de rest van de gegevens uit het geheugen wilt verwijderen.

• Maak het document minder complex of selecteer een lagere afdrukresolutie.

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW