HL-3070CW

Hoe verwijder ik vastgelopen papier?

Als het papier binnen in de printer vastloopt, stopt de printer. Een van de volgende meldingen verschijnt op het display om u te laten weten waar het papier precies is vastgelopen.

Papierstoring

Kijk waar de papierstoring is opgetreden en verwijder het vastgelopen papier aan de hand van de vragen hieronder.

1. "Lade 1 vast": Het papier is vastgelopen in de standaardpapierlade (lade 1). Klik hier voor het verhelpen van "LADE 1 VAST".
  2. "Vast achter": Het papier is vastgelopen op de plaats waar het uit de printer komt. Klik hier voor het verhelpen van "VAST ACHTER".
  3. "Vast intern": Het papier is vastgelopen binnen in de printer. Klik hier voor het verhelpen van "VAST INTERN".

Als de foutmelding na het verwijderen van het papier nog steeds op het display komt, kan er op een andere plaats ook papier zijn vastgelopen. Controleer de printer goed.
Na het verwijderen van al het vastgelopen papier doet u de klep aan de voorzijde open en weer dicht om te beginnen met afdrukken.

Verwijder altijd al het papier uit de papierlade en leg de stapel mooi recht nadat u papier hebt bijgevuld. Zo voorkomt u dat meerdere vellen tegelijk in de printer gaan en verkleint u de kans op papierstoringen.

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW