HL-3070CW

Ik heb de IP-configuratie van het apparaat op "automatisch" gezet om een IP-adres automatisch te laten toewijzen. Maar deze instelling staat nu toch weer op "statisch". Ik krijg de foutmelding dat het IP-adres niet uniek is of een document wordt afgedrukt op een ander apparaat.

Wanneer de draadloze netwerkverbinding niet stabiel is en het protocol APIPA is ingeschakeld, kunnen deze problemen optreden. Volg onderstaande stappen om de BOOT Method terug op Auto te zetten en APIPA uit te schakelen.

1. Zorg ervoor dat de stekker in het stopcontact zit.
  2. Schakel de printer in en wacht tot het apparaat gereed is.
  3. Druk op + of - om LAN of netwerk te selecteren en druk op OK.
  4. Druk op + of - om WLAN te selecteren en druk op OK.
  5. Druk op + of - om TCP/IP  te selecteren en druk op OK.
  6. Druk op + of - om Boot method te selecteren en druk op OK.
  7. Druk op + of - om Auto te selecteren en druk op OK.
  8. Druk op + of - om APIPA te selecteren en druk op OK
  9. Selecteer Uit met + of - en druk op OK.
  10. Druk op Annuleren.

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-3070CW, HL-4070CDW, HL-4570CDW, HL-4570CDWT