HL-3070CW

Waar vind ik drivers en hulpprogramma's die geschikt zijn voor Mac OS X 10.6?

De drivers en hulpprogramma's op de cd-rom voor Mac OS X 10.5 of lager die u bij het Brother-apparaat hebt gekregen, zijn NIET compatibel met Mac OS X 10.6. Raadpleeg de onderstaande informatie over drivers en hulpprogramma's voor Mac OS X 10.6.

CUPS-printerdriver Een compatibele CUPS-printerdriver van Brother voor Mac OS X 10.6 is beschikbaar in het deel Downloads van de site. Klik hier om de meest recente CUPS-printerdriver te downloaden en te installeren.
BR-Script-driver
(PS-driver)
Een compatibele BR-Script-driver (PS-driver) van Brother voor Mac OS X 10.6 is beschikbaar in het deel Downloads van de site. Klik hier om de meest recente BR-Script-driver te downloaden.

De beschikbaarheid van hieronder beschreven drivers en hulpprogramma's is afhankelijk van het modelnummer van uw apparaat. Klik hier om na te gaan of ze voor u beschikbaar zijn.

Statusmonitor De CUPS-printerdriver bevat Brother Status Monitor. Installeer de CUPS-printerdriver.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2460, HL-3070CW, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-5070N, HL-5150D, HL-5170DN, HL-5240, HL-5240L, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5380DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN