HL-3070CW

Hoe maak ik de LED-kop schoon?

Volg de onderstaande procedure voor het reinigen van de LED-kop.

• Gebruik GEEN reinigingsmiddelen die ammonia of alcohol bevatten, gebruik geen spuitbussen en geen ontvlambare stoffen bij het reinigen van de buiten- of binnenkant van het apparaat. Dit kan brand of elektrische schokken veroorzaken.
    Niet gebruiken
  • Let erop dat u geen toner inademt.

1. Schakel de printer uit met de aan-uitschakelaar en trek de stekker uit het stopcontact.

Printer uitzetten

2. Zet de klep aan de bovenzijde volledig open door de hendel (1) op te tillen.

Deksel openen

3. Veeg de vensters van de LED-kop (1) schoon met een droge, pluisvrije doek. Kom NIET met uw vingers aan het venster van de LED-kop (1).

LED-kop reinigen

4. Sluit de klep aan de bovenzijde van de printer.

Deksel sluiten

5. Steek de stekker van de printer weer in het stopcontact en schakel de printer weer in.

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW