HL-3070CW

Een testpagina afdrukken.

Druk de testpagina af via het bedieningspaneel van de printer of vanuit de printerdriver.

Met de knop op het bedieningspaneel:

1. Zorg ervoor dat het frontdeksel dicht is en dat de stekker in het stopcontact zit.
  2. Schakel de printer in en wacht tot het apparaat gereed is.
  3. Druk op een van de menuknoppen (+, -OK of Back) om de printer offline te zetten.
  4. Druk op + of - om "Machine-info" te selecteren. Druk op OK.
  5. Druk op + of - om "Testafdruk" te selecteren. Druk op OK of Go.
    De testpagina wordt afgedrukt.

Met de printerdriver (alleen voor Windows-gebruikers):

De schermafbeeldingen zijn afkomstig uit Windows XP. Op uw computer met uw specifieke besturingssysteem kunnen deze schermen er iets anders uitzien.

1. Open de Voorkeursinstellingen voor afdrukken.(Klik hier voor details om Voorkeursinstellingen te openen.)
  2. Open het tabblad Algemeen en klik op "Testpagina afdrukken".

[Printerdriver]

Eigenschappen

[BR-Script-printerdriver]

Eigenschappen

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW