Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-2700CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe installeer ik de optionele duplexeenheid?

• Deze printer is zwaar en weegt circa 31,5 kg (69,4 lb). Voorkom letsel en til de printer met minimaal twee personen op.
  • Til de printer altijd op op de daarvoor voorziene plaats (op de vier hoeken onderaan de printer).
  • Draag de printer niet zonder onderlade en/of duplexeenheid.
  • Houd de printer goed horizontaal bij het verplaatsen of tillen. Voorkom dat u morst en verwijder eerst de tonercartridges en het tonerafvalbakje.

1. Schakel de printer uit met de aan-uitschakelaar en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Verwijder de duplex-bovenklep, de duplex-onderklep en de duplex-afdekplaat aan de achterzijde van de printer. Gebruik hiervoor een muntstuk of een schroevendraaier.

3. Verwijder de afscherming.

4. Til de duplexeenheid op aan de daarvoor voorziene grepen.

5. Plaats de onderzijde van de duplexeenheid in de groeven van de printer en plaats vervolgens beide haken van de duplexeenheid in de daarvoor voorziene openingen in de printer.

6. Open de duplex-achterklep en de duplex-binneneenheid.

7. Trek de twee groene hulzen zo ver mogelijk van de schroeven. Draai aan de groene hulzen om de schroeven van de duplexeenheid in de printer te draaien. Duw de groene hulzen naar binnen wanneer de schroeven stevig vastzitten.

8. Steek de haak aan de linkerzijde van de duplexeenheid in de betreffende opening in de printer. Draai de schroef van de duplexeenheid in de printer.

9. Steek de aansluitkabel in de printer.

10. Steek de stekker van de printer weer in het stopcontact en schakel de printer weer in.

Verwante modellen

HL-2700CN