Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-2700CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe kan ik APIPA uitschakelen?

Schakel het APIPA-protocol als volgt uit:

  1. Druk op de knop Menu gevolgd door + totdat 'Netwerk' wordt weergegeven en druk vervolgens op Set.
  2. U ziet 'TCP/IP' op het display. Druk op Set.
  3. Druk op + totdat 'APIPA' wordt weergegeven en druk vervolgens op Set.
  4. Druk op + totdat 'Uit' wordt weergegeven en druk vervolgens op Set.

APIPA is nu uitgeschakeld.

 

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-2700CN, HL-6050DN, HL-7050N

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.