HL-2250DN

Printerfout

Als de foutmelding PRINTERFOUT in de statusmonitor verschijnt gaat op het bedieningspaneel het Error lampje knipperen.

Lampjes geven aan PRINTER OVERRUN

Volg de onderstaande aanwijzingen om dit probleem op te lossen.

1. Druk op de knop Go om de gegevens af te drukken die nog in de printer aanwezig zijn.
    Als u de gegevens die nog in het geheugen van het apparaat aanwezig zijn wilt verwijderen, houdt u de knop Go ingedrukt totdat alle lampjes gaan branden. Laat de knop vervolgens los. Druk opnieuw op Go. Het lampje Ready en Error knipperen tijdens het annuleren van de taak.

2. Als dit het probleem niet oplost, moet u het document minder complex maken of de afdrukresolutie verlagen.

Volg de onderstaande stappen om de afdrukresolutie te verlagen.
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

Voor Windows-gebruikers:

1. Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier om te zien hoe u de Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent.)
    2. Klik op het tabblad Normaal en verlaag de resolutie.
      Resoluties

Voor Macintosh-gebruikers:

1. Kies "Druk af" in het menu Archief en open het afdrukvenster.
    2. Kies "Printerinstellingen" in het venstermenu.
    3. Klik op het tabblad Normaal en verlaag de resolutie.
      Resoluties
  3. <Alleen voor Windows-gebruikers met een netwerkmodel>

Wijzig de volgende instellingen in de Windows-driver en probeer het opnieuw. Welke combinatie van de onderstaande instellingen de beste is, hangt af van uw document:

• Grafisch * 1
    • TrueType-modus * 1
    • Gebruik TrueType®-lettertypen van printer *1

*1 Als u de bovenstaande instellingen wilt wijzigen, klikt u op het tabblad Normaal en kiest u "Handmatig" bij Afdrukinstellingen. Vervolgens klikt u op Handmatige instellingen....
    Afdrukinstellingen

Verwante modellen

HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW