HL-2140

Waar vind ik de instelling Handmatig tweezijdig afdrukken in de driver voor Mac OS X 10.3 of hoger?

Volg de onderstaande aanwijzingen:

Handmatig duplex afdrukken vanuit de papierlade

1. Kies Afdrukken in het menu Bestand en open het dialoogvenster Afdrukken.

2. Kies de optie Papierverwerking bij Instellingen.

3. Kies Even genummerde pagina's en klik op Print.
    Herhaal stap 1 - 3 totdat alle even pagina's zijn afgedrukt.
  1. Wanneer alle even pagina's zijn afgedrukt, verwijdert u ze uit de uitvoerlade. U draait het papier om en legt de stapel terug in de papierlade met de bedrukte zijde naar boven en de onderrand eerst.

2. Kies opnieuw Papierverwerking bij Instellingen, zoals in stap 2.

3. Kies Oneven genummerde pagina's en klik op Print.

Handmatig duplex afdrukken vanuit de sleuf voor handmatige invoer
  1. Open de klep van de sleuf voor handmatige invoer.
  1. Schuif met beide handen de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer tegen het papier dat u wilt gebruiken.
  1. Plaats het papier met beide handen in de sleuf voor handmatige invoer. De zijde die eerst wordt bedrukt, moet boven.

1. Kies Afdrukken in het menu Bestand en open het dialoogvenster Afdrukken.

2. Kies de optie Papierverwerking bij Instellingen.

3. Kies Even genummerde pagina's en klik op Print.
    Herhaal stap 3 - 6 totdat alle even pagina's zijn afgedrukt.
  1. Wanneer alle even pagina's zijn afgedrukt, verwijdert u ze uit de uitvoerlade. U draait het papier om en legt het terug in de sleuf voor handmatige invoer met de bedrukte zijde naar onder en de bovenrand eerst.

2. Kies opnieuw Papierverwerking bij Instellingen, zoals in stap 5.

3. Kies Oneven genummerde pagina's en klik op Print.

Herhaal stap 7 - 9 totdat alle oneven pagina's zijn afgedrukt.

Verwante modellen

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W