HL-2070N

Er wordt geen papier ingevoerd uit de sleuf voor handmatige invoer.

Voer de volgende stappen uit om een document af te drukken via de sleuf voor handmatige invoer.

Stap 1: Selecteer Handmatig bij Papierbron in de printerdriver.

Tijdens het afdrukken wordt de instelling Papierbron van het Brother-apparaat automatisch op Auto Select gezet.
U kunt de standaard voor het afdrukken gebruikte lade wijzigen, maar het is ook mogelijk om de lade tijdelijk aan te passen voor de volgende afdruk.

De ladeselectie alleen voor de volgende afdruk aanpassen

1. Selecteer Afdrukken in de toepassing waarmee u bezig bent.
    (Waar u Afdrukken vindt, verschilt per toepassing.)

2. Klik op Eigenschappen.

3. Klik op het tabblad Normaal en selecteer Handmatig bij Papierbron.

driverinstelling

4. Stuur de afdrukgegevens naar het apparaat.

Standaardlade voor alle afdrukken wijzigen:

1. [Windows 98/Me/2000]

Klik op Start => Instellingen=> Printers.

[Windows XP, Windows Server 2003]

Klik op Start => Printers en faxapparaten.

[Windows Vista, Windows Server 2008]

Klik op Start => Configuratiescherm => Hardware en geluiden => Printers.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer en kies Voorkeursinstellingen voor afdrukken in het menu.

3. Klik op het tabblad Normaal en selecteer Handmatig bij Papierbron.

driverinstelling

4. Stuur de afdrukgegevens naar het apparaat.

*De lampjes van het bedieningspaneel geven de status Geen papier in sleuf voor handmatige invoer aan tot u een vel papier of een transparant in de sleuf steekt.

LED

Stap 2: Plaats een vel papier in de sleuf voor handmatige invoer

1. Til de steun op om te voorkomen dat papier van de uitvoerlade voor papier met de voorkant naar beneden kan vallen.

Uitvoerlade

Als u de steun niet optilt, raden wij u aan om de afdruk steeds zo snel mogelijk te verwijderen nadat deze uit het apparaat komt.

2. Schuif met beide handen de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer tegen het papier dat u wilt gebruiken.

Papiergeleiders

3. Plaats met beide handen een vel papier of een envelop in de sleuf voor handmatige invoer. Het papier of de envelop moet tegen de papierinvoerrol komen. Laat los zodra u voelt dat het papier of de envelop in het apparaat wordt getrokken.

Papierinvoer

• Plaats het papier in de sleuf voor handmatige invoer met de afdrukzijde naar boven.

• Het papier of de transparant moet goed recht en in de juiste positie in de sleuf liggen. Als dit niet het geval is, wordt het papier of de transparant misschien niet goed ingevoerd, met mogelijk een scheve afdruk of een papierstoring tot gevolg.

• Plaats niet meer dan één vel tegelijk in de sleuf voor handmatige invoer om vastlopen te voorkomen.

• Als u media (papier, transparant enzovoort) in de sleuf voor handmatige invoer plaatst voordat het apparaat gereed is, kan het materiaal onbedrukt worden uitgeworpen.

• Nadat de afdruk uit het apparaat is gekomen, plaatst u het volgende vel zoals beschreven in stap 5. Doe dit voor alle vellen die u wilt bedrukken.

Als u afdrukt op transparanten, moet u elke transparant meteen na het afdrukken verwijderen. Wanneer de transparanten op elkaar komen te liggen, kan het materiaal vastlopen of omkrullen.

Verwante modellen

HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N