HL-2035

De printer kan geen hele pagina's van mijn document afdrukken. De foutmelding "Buffer vol" wordt afgedrukt.

Ga als volgt te werk:

• Druk op de knop Go om de resterende gegevens af te drukken. Annuleer de taak als u de gegevens die nog in het geheugen van de printer zitten wilt wissen.

Afdrukken annuleren: houd tijdens het afdrukken de knop Go ongeveer vier seconden ingedrukt totdat alle lampjes gaan branden. Het lampje Ready en Error knipperen tijdens het annuleren van de taak.
  • Als dit het probleem niet oplost, moet u het document minder complex maken of de afdrukresolutie verlagen.
  • Zet de Paginabescherming op Auto in de meegeleverde Windows-driver.
    Selecteer Opties apparaat (5) op het tabblad Geavanceerd van de printerdriver. Selecteer vervolgens Paginabescherming en zet deze optie op Auto.

• Wijzig de volgende instellingen in de meegeleverde Windows-driver en probeer het opnieuw. Welke combinatie van de onderstaande instellingen de beste is, hangt af van uw document:
    +Grafische modus

Klik op het tabblad Geavanceerd van de printerdriver. Selecteer Handmatig in het gedeelte Afdrukinstellingen. Klik op Instelling...

Verwante modellen

HL-2035