HL-2030

Ik kan de firmware niet bijwerken.

Het hulpprogramma voor het bijwerken van de firmware voor de HL-2000-serie is alleen bedoeld voor printers met een specifiek serienummer. Raadpleeg de informatie hieronder om na te gaan of uw printer in aanmerking komt.

U vindt het serienummer op het label achter op de printer.

De letter en het cijfer op de zevende en achtste positie bepalen het bereik (rood onderstreept in het bovenstaande voorbeeld).
Als u hier een van de volgende combinaties hebt staan, dan kunt u het updateprogramma gebruiken:
J5/ K5/ L5 /M5/ A6/ B6/ C6/ D6/ E6/ F6/ G6/ H6/ J6/ K6/ L6/ M6/ A7/ B7/ C7/ D7/ E7/ F7/ G7/ H7/ J7 /K7

- OF -

De rood onderstreepte combinatie is H5 en het blauw onderstreepte nummer is 585734 of hoger.

U kunt de firmware update tool downloaden via de sectie Downloads bovenaan deze pagina.

Verwante modellen

HL-2030, HL-2040, HL-2070N