Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-1450

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik gebruik de parallelle poort van mijn computer met Windows 95/98/Me en de afdruksnelheid is erg laag. (De printer pauzeert steeds tussen de verschillende pagina's.) Wat kan ik doen?

Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen:

• (Aanbevolen) Download de meest recente printerdriver. Ga naar het deel 'Downloads' van deze website voor de nieuwste driver.

• Als u de meest recente driver niet wilt downloaden, kunt u een instelling in uw huidige printerdriver aanpassen en het probleem daarmee oplossen. Volg de onderstaande stappen:
  1. Klik op uw Windows-computer op 'Start' => 'Instellingen' => 'Printers'.
  1. Markeer de Brother-printerdriver en klik vervolgens op 'Bestand' => 'Eigenschappen'.
  1. Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' in de eigenschappen van de printerdriver.
  1. Selecteer de instelling 'Handmatig' en klik op de knop 'Instelling' zoals hieronder getoond.
  1. Wijzig nu 'Grafische modus' van Raster in 'GDI'.
  1. Klik op 'OK' om terug te keren naar het oorspronkelijke scherm 'Eigenschappen'.

2. Klik in het scherm 'Eigenschappen' op de knop 'Toepassen' om de instellingen te accepteren.

Nu mag er geen pauze meer zijn tussen de afgedrukte pagina's.

Verwante modellen

HL-1230, HL-1440, HL-1450, HL-1470N