HL-1212W

Schakel de netwerkinterface van het Brother-apparaat in.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkinterface van het Brother-apparaat in of uit te schakelen.

<Inschakelen>

Klik hier om weer te geven hoe u de drivers verwijdert. Nadat u de drivers hebt verwijdert, klikt u hier om de drivers opnieuw te installeren.

<Uitschakelen>

Zorg ervoor dat het apparaat verbinding heeft met een draadloos toegangspunt of draadloze router en druk vervolgens zeven keer achter elkaar op Wi-Fi(Wi-Fi).

(Voor gebruikers van een draadloos netwerk)
Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen als u uw Brother-apparaat in een draadloos netwerk wilt instellen.

Klik hier voor het configureren van het Brother-apparaat voor een draadloos netwerk met de automatische draadloze modus.

Klik hier voor het handmatig configureren van het Brother-apparaat voor een draadloos netwerk.

Als uw Brother-apparaat nog steeds een probleem heeft via de netwerkfunctie, raadpleeg de verwante vragen aan het eind van de pagina.

Verwante modellen

HL-1212W