HL-1212W

Status Monitor openen

Volg de onderstaande stappen om Status Monitor te openen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

Windows

Als u het pictogram 'Status Monitor' in het taakvak ziet staan, dubbelklikt u op dat pictogram.

Pictogram van Status Monitor in taakvak

• Als u tijdens de installatie het selectievakje Status Monitor inschakelen tijdens starten inschakelt, wordt de knop Verborgen pictogram weergeven of het pictogram Status Monitor weergegeven op de taakbalk.
  • Als u het pictogram Status Monitor op de taakbalk wilt weergeven, klik dan op de knop Verborgen pictogram weergeven. Het pictogram Pictogram Status Monitor (Status Monitor) wordt weergegeven in een klein venster. Sleep het pictogram Pictogram Status Monitor naar de taakbalk.

taakbalk

Als u het pictogram niet ziet, volg dan de onderstaande stappen om Status Monitor te starten.

(Windows 7, Windows 10 en Windows 11)

1. Klik op Knop Start of Start_win10(Start) > (Alle programma's of Alle apps >) Brother > Brother Utilities. Het scherm Brother Utilities wordt weergegeven.
  2. Klik op de keuzelijst en kies uw model (indien nog niet gekozen).
  3. Klik op Hulpmiddelen in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  4. Klik op Status Monitor.

(Windows 8)

1. Klik op Brother Utilities (Brother Utilities). Het scherm Brother Utilities wordt weergegeven.

2. Klik op de keuzelijst en kies uw model (indien nog niet gekozen).

3. Klik op Hulpmiddelen in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  4. Klik op Status Monitor.
(Windows 8.1)

1. Ga met uw muis naar de linkerbenedenhoek van het scherm Start.
  2. Klik op Pijl omlaag (als u een apparaat met een aanraakscherm gebruikt, veeg dan naar boven in het scherm Start om het scherm Apps weer te geven).
  3. Wanneer het scherm Apps wordt weergegeven, tikt of klikt u op Brother Utilities (Brother Utilities).
  4. Klik op de keuzelijst en kies uw model (indien nog niet gekozen).
  5. Klik op Hulpmiddelen in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Klik op Status Monitor.

MacOS 10.15 of eerder

(OS X 10.7.5 en 10.8.x)

1. Start Systeemvoorkeuren, kies Afdrukken en scannen en kies het apparaat.
  2. Klik op Opties en toebehoren.... Klik op het tabblad Hulpprogramma en klik vervolgens op Open printerhulpprogramma. Status Monitor wordt gestart.

(OS X 10.9 - 10.15)
  1. Start Systeemvoorkeuren, kies Printers en scanners en kies het apparaat.
  2. Klik op Opties en toebehoren.... Klik op het tabblad Hulpprogramma en klik vervolgens op Open printerhulpprogramma. Status Monitor wordt gestart.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1100DW, DCP-J4120DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, HL-1212W, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), MFC-J1300DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW