HL-1212W

Servicemelding

Bij een fout die niet kan worden hersteld door de gebruiker, geeft de machine een Servicemelding. Wanneer de Servicemelding verschijnt, zal de volgende LED zichtbaar zijn op het bedieningspaneel. Alle lampjes knipperen.

ServiceCall

Schakel de machine uit, schakel deze vervolgens weer in en probeer opnieuw af te drukken.
Als de fout niet gewist is na het uit- en inschakelen van de stroomschakelaar, druk dan op Power. De LEDs zullen gaan branden zoals aangegeven in onderstaande tabel om de fout aan te duiden.
Noteer de foutindicatie en geef de LED-foutindicatie door aan uw leverancier of de klantenservice van Brother.

Storing in hoofdprintkaart

De Ready LED (Error) zal 7 keer knipperen of 4 keer.

MainPCB4 MainPCB7

Storing in fusereenheid

De Ready LED (Ready) zal 3 keer knipperen.

FuserUnit

Storing in lasereenheid

De Ready LED (Ready) zal 5 keer knipperen.

LaserUnit

Storing in hoofdmotor

De Ready LED (Ready) zal 6 keer knipperen.

MainMotor

Storing in hoogspanning

De Ready LED (Ready) zal 2 keer knipperen.

HighVoltage

Nuldoorgangsfout

De Ready LED (Ready) zal 1 keer knipperen.

ZeroCross

Verwante modellen

HL-1110, HL-1212W