HL-1212W

Drum vervangen

Als de melding Drum vervangen verschijnt dan betekent dat dat de drumeenheid vervangen moet worden. Wanneer Drum vervangen verschijnt, zal de volgende LED zichtbaar zijn op het bedieningspaneel. De Error LED (Error) zal 3 keer achter elkaar knipperen met 0.5 seconde interval en de ready LED (Ready) zal oplichten. Beide LED's zullen uitschakelen gedurende 1 seconde.

ReplaceDrum

Volg de onderstaande stappen om de melding Drum vervangen te verwijderen.

Het Brother-apparaat heeft aparte verbruiksartikelen: de tonercartridge en de drumeenheid. Let er goed op dat u alleen de drumeenheid vervangt en niet de tonercartridge.

Klik hier als u het verschil wilt weten tussen de drumeenheid en de tonercartridge.

1. Open de klep aan de bovenzijde.

OpenTopCover
  2. Verwijder de drumeenheid en tonercartridge voorzichtig.

image
  3. Druk de groene sluithendel (1) naar beneden en neem de tonercartridge uit de drumeenheid (2).

TakeOutToner
  4. Plaats de tonercartridge stevig in de nieuwe drumeenheid tot u deze op zijn plaats hoort vastklikken. Wanneer u de cartridge correct plaatst, komt de groene vergrendelhendel op de drumeenheid automatisch omhoog.

PutToner
  5. Plaats de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat. Sluit nog NIET de klep aan de bovenzijde.

PutDrumDontClose
  6. Druk 4 keer op Power.

PressPower
  7. Sluit de klep aan de bovenzijde.

CloseTopCover

8. Controleer of de Error-LED (Error) gedoofd is.

Verwante modellen

HL-1110, HL-1212W